Se caleste ceapa in unt pana se inmoaie apoi se adauga la restul ingredientelor. Se amesteca bine si se da compozitia la frigider. Se formeaza chiftel
Se caleste ceapa in unt pana se inmoaie apoi se adauga la restul ingredientelor.
Se amesteca bine si se da compozitia la frigider.
Se formeaza chiftelutele si se prajesc in unt sau ulei.
Se pot servi cu maioneza si ceapa sau simple.
Reteta Chiftelute cu ton a fost propusa de Alis
Alte retete: Crema de somon cu branza; Frigarui de ton cu pesto
Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala