Caracatitele congelate se pun direct in cucta (oala sub presiune) si se fierb in apa asa cum sunt. Se vor scoate cand s-au fiert si li se taie tentac
Caracatitele congelate se pun direct in cucta (oala sub presiune) si se fierb in apa asa cum sunt. Se vor scoate cand s-au fiert si li se taie tentaculele, se scot ochii si se curata carnea de pielite. Va ramane o carne alba ca si pieptul de pui. Se vor taia marunt si se prajesc in ulei. in urma prajirii carnea se va intari putin, dar devine foarte gustoasa. Se poate folosi si fara a fi prajita (atunci este mai moale). Se adauga toate ingredientele enumerate mai sus, se stinge cu vin alb si se lasa la fiert ½ de ora. Zeama nu trebuie sa scada prea mult si sa fie picanta.
Alte retete de peste recomandate
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post