Calcan prajit cu patrunjel

Pentru calcan prajit cu patrunjel se curata pestele, se taie in bucati de marime potrivita si se sareaza. Se pune uleiul sa se infierbante. Se usuca pestele cu o carpa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • calcan
  • 100 g ulei
  • 2 linguri faina
  • sare
  • patrunjel verde.

Mod de preparare

Pentru calcan prajit cu patrunjel se curata pestele, se taie in bucati de marime potrivita si se sareaza. Se pune uleiul sa se infierbante. Se usuca pestele cu o carpa, se da prin faina si se prajeste pe ambele parti in uleiul fierbinte. Se asaza pe o farfurie lunga, iar imprejur se pun frunze de patrunjel. Se poate praji si in pesmet; in acest caz se da prin faina, se moaie in ou si in pesmet inainte de a se praji.


Calcanul prajit se serveste cald, este bun insa si rece.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de fasole verde cu snitele de soia

O mancarica apreciata de noi nu doar in zilele de post :)

Mancare de fasole verde cu snitele de soia
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide