Budinca de peste

Se curata si se spala pestele, se scot cu grija toate oasele si se toca marunt. Se freaca spuma 2 linguri de unt si se amesteca cu 2 franzelute muiate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Un salau sau o stiuca
  • 2 linguri de unt
  • 2 franzelute muiate in lapte
  • o ceapa
  • 4 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata si se spala pestele, se scot cu grija toate oasele si se toca marunt. Se freaca spuma 2 linguri de unt si se amesteca cu 2 franzelute muiate in lapte si stoarse, putina ceapa tocata, 4 oua intregi, pestele taiat marunt, sare, piper. Intr-un castron se aseaza un servet in asa fel incat sa iasa capetele peste marginea castronului. Se pune compozitia de mai sus, se aduna marginile servetului, se leaga cu o sfoara, dandu-i forma rotunda. Se fierb 3/4 ora si cand e gata se scoate din servet si se serveste cu sos de unt.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu branza si carnati

Un aperitiv usor ce poate fi servit atat la micul dejun cat si la cina, cald sau rece, cum preferati.

Tarta cu branza si carnati
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala