Budinca de peste

Se curata si se spala pestele, se scot cu grija toate oasele si se toca marunt. Se freaca spuma 2 linguri de unt si se amesteca cu 2 franzelute muiate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Un salau sau o stiuca
  • 2 linguri de unt
  • 2 franzelute muiate in lapte
  • o ceapa
  • 4 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata si se spala pestele, se scot cu grija toate oasele si se toca marunt. Se freaca spuma 2 linguri de unt si se amesteca cu 2 franzelute muiate in lapte si stoarse, putina ceapa tocata, 4 oua intregi, pestele taiat marunt, sare, piper. Intr-un castron se aseaza un servet in asa fel incat sa iasa capetele peste marginea castronului. Se pune compozitia de mai sus, se aduna marginile servetului, se leaga cu o sfoara, dandu-i forma rotunda. Se fierb 3/4 ora si cand e gata se scoate din servet si se serveste cu sos de unt.

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui

Atat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!

Snitel de curcan

Snitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...

Ciorba ardeleneasca

Ciorba ardeleneasca este o reteta de ciorba delicioasa cu smantana si ciolan afumat de porc. Este o ciorba deasa cu multe...

Parteneri
Gustos.RO

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa

Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Trubochki - Cornulete Rusesti

Trubochki - Cornulete Rusesti