Biban la gratar

Biban la gratar este o reteta simpla de peste prajit ce poate fi pregatita in zilele cu dezlegare la peste.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • biban proaspat
  • unt
  • frunze de patrunjel si leustean
  • piper boabe
  • lamaie

Mod de preparare

Bibanul proaspat se curata de maruntaie, nu si de solzi. In interior se introduce un varf de cutit de unt, 2-3 frunze de patrunjel, 2-3 frunze de leustean si o felioara de lamaie, piper si sare. Se pune la gratar, la jar potrivit de puternic si se intoarce de 2-3 ori de pe o parte pe alta, pentru a se patrunde bine.
Pestele se intoarce intotdeauna in jurul coloanei sirei spinarii pentru a evita scurgerea ingredientelor din abdomen.

Aparatul Philips Multicooker are 2 functii foarte atractive pentru mine: posibilitatea de a prepara iaurt si functia de gatire la aburi


se serveste cu garnitura preferata, dar de poate servi si numai cu lamaie, sare si putin piper, pentru a se aprecia gustul pestelui. Pielea cu solzi se desprinde usor, lasand pestele usor de savurat

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Turta dulce

Pentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...

Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptor

Un piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...

Parteneri
Gustos.RO

Turta dulce

Turta dulce