Biban la cuptor

Se curata pestele, se spala, se da cu mirodenii in interior. Ceapa se taie in bucati mari si se baga in burta pestelui. Se ung cu ulei, se aseaza intr

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg biban
  • o ceapa
  • o legatura de patrunjel
  • ulei
  • suc de rosii
  • cimbru
  • delikat
  • piper
  • dafin
  • sare
  • o lamaie

Mod de preparare

Se curata pestele, se spala, se da cu mirodenii in interior. Ceapa se taie in bucati mari si se baga in burta pestelui. Se ung cu ulei, se aseaza intr-o cratita cu toate mirodeniile si se baga la cuptor timp de 10 min. Apoi se stoarce lamaie deasupra, se intorc pe partea cealalta si se mai lasa 10 min. Se adauga suc de rosii si patrunjel, se mai lasa 5 min sa scada.
Rece sau cald este la fel de bun.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu branza si carnati

Un aperitiv usor ce poate fi servit atat la micul dejun cat si la cina, cald sau rece, cum preferati.

Tarta cu branza si carnati
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala