Legumele se curata, se spala si se toaca marunt. Se pun apoi la fiert intr-un litru jumate de apa fiarta. Intre timp se curata si se spala pestele si
Legumele se curata, se spala si se toaca marunt. Se pun apoi la fiert intr-un litru jumate de apa fiarta. Intre timp se curata si se spala pestele si se adauga peste apa cu legume, cam dupa 25 de minute de cand legumele au inceput sa fiarba. Se fierbe totul al foc mic. Dupa ce pestele este gata fiert, se lasa in apa sa se raceasca, apoi se scoate pielea si oasele, iar carnea se desface in fileuri, care se aranjeaza pe o farfurie mare. Se pune la fiert 11/2 litru de apa si cand incepe sa fiarba se adauga legumele, iar dupa 25 minute de fierbere se pune pestele bine spalat si se lasa sa fiarba la foc foarte mic. Cand pestele este gata fiert, se lasa; in apa sa se raceasca, apoi se scoate pielea si oasele, iar carnea se desface in fileuri, care se aranjeaza pe o farfurie mare si se garnisesc cu cartofi fierti, cu patrunjel verde tocat marunt si cu feliute subtiri de usturoi.
Se serveste garnisit cu cu cartofi fierti, cu patrunjel verde tocat marunt si cu feliute subtiri de usturoi.
Alte retete culinare:
Pastrav la cuptor Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post