Se curata ardeii si se golesc de samburi. Pestele se taie bucatele. Se face un sos bechamel din unt si faina care se stinge cu lapte caldut. Se ameste
Se curata ardeii si se golesc de samburi. Pestele se taie bucatele. Se face un sos bechamel din unt si faina care se stinge cu lapte caldut. Se amesteca cu telul sa nu se formeze cocoloase. se pastreaza 2 linguri de sos separat.Se adauga pestele in sosul ramas, se potriveste de sare si piper. Se pune intr-o punga care se taie la un colt si se umplu ardeii. Se lasa la racit.
Se dau prin faina si prin ou batut, apoi se prajesc in ulei pe ambele parti. Se scot pe hartie sa nu aiba mult ulei.
Sosul pastrat se amesteca cu smantana si o lingurita de miere si se pune peste ardei cand se servesc. Se poate presara patrunjel verde sau alta verdeata. Se consuma cu salata.
Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala