Rizzotto cu pui

Se pregateste orezul ca pt pilaf: la o cana de orez se pun 2 cani de apa. Se pune orezul cu apa intr-o oala, peste care se pune o ceapa intreaga, un m

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • orez
  • morcov
  • patrunjel radacina
  • ceapa
  • ardei
  • delikat
  • ulei si apa
  • Pt. sos: o ligura si 1/2 de bulion
  • o cana de apa
  • sare sau delikat dupa gust

Mod de preparare

Se pregateste orezul ca pt pilaf: la o cana de orez se pun 2 cani de apa. Se pune orezul cu apa intr-o oala, peste care se pune o ceapa intreaga, un morcov un patrunjel, ardeiul taiat in 4 bucati, ulei si delikat dupa gust. Se baga la cuptor, iar cand e aproape gata se toarna peste sosul (se amesteca apa cu bulionul si sarea/delikatul). Se va omogeniza prin rasucire si se va mai da la cuptor pt 10 minute.

Separat se va face friptura de pui (pulpe).

(Pt. a iesi mai gustos, se pot fiebe pulpele inainte, iar in zeama se poate prepara orezul, iar apoi pulpele pot fi prajite).
Se asaza pe farfurie rizzotto, alaturi friptura de pui si se rade cascaval pe deasupra

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors