Se alege o ceasca de orez, se spala si se usuca cu un servet. Se infierbanta intr-o cratita o lingura buna de unt, se pune orezul amestecandu-l pana i
Se alege o ceasca de orez, se spala si se usuca cu un servet. Se infierbanta intr-o cratita o lingura buna de unt, se pune orezul amestecandu-l pana incepe sa se ingalbeneasca. Se toarna zeama de carne si se da la cuptor. Se lasa 25 min., fara sa se amestece, pana ce orezul este fiert, dar ramas intreg fir de fir. Se unge o forma bine cu unt, se aseaza orezul in care am pus o bucatica de unt proaspat si putin parmezan ras, se da cateva minute la cuptor si se rastoarna in farfurie. Se presara deasupra parmezan ras, iar imprejur se pune cu lingura un sos gros de rosii.
Se serveste foarte fierbinte
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios