Risotto cu Parmigiano Reggiano, dovleac si ciuperci este o mancare de toamna pe baza de orez, aromata si cremoasa.
Dizolvati cubul pentru mancare in 850ml apa clocotita.
Adaugati cipercile si lasati-le sa fiarba timp de 30 de minute.
Intre timp, incingeti uleiul de masline intr-o tigaie. Adaugati orezul pentru risotto si lasati-l pe foc timp de doua minute pana cand devine translucid.
Adaugati ceapa si dovleacul, taiate cubulete. Amestecati continuu timp de 3minute.
Turnati vinul si apoi adaugati ciupercile.
Lasati pe foc 20 – 25 minute, adaugand supa daca este nevoie, din cand in cand.
Cand orezul a devenit cremos, adaugati Parmigiano Reggiano ras.
Amestecati si mai lasati pe foc 2-3 minute.
Serviti risotto-ul cu dovleac si ciuperci cald, cu mult Parmigiano Reggiano ras deasupra.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce