Consistenta cremoasa si aroma inconfundabila recomanda gorgonzola IGOR ca fiind o branza ideala pentru a fi servita impreuna cu rissoto.
Caliti ceapa tocata marunt in unt. Cand ceapa devine maronie, adaugati orezul si amestecati. Turnati paharul de vin alb in cratita si lasati-l sa se evapore. Adaugati apoi gorgonzola piccante IGOR si lasati pe foc timp de 15 minute, adaugand treptat supa de legume facuta din morcovi, ceapa, telina si un varf de cutit de sare.
Lasati orezul in cratita acoperita cu un capac timp de aproximativ 4 minute. Adaugati apoi untul.
Reteta de Gianluca Corradino
Serviti impreuna cu nucile tocate marunt si decorate cu o felie de gorgonzola piccante IGOR.
Consistenta cremoasa si aroma inconfundabila recomanda gorgonzola IGOR ca fiind o branza ideala pentru a fi servita impreuna cu preparate rafinate. Gorgonzola Piccante se potriveste foarte bine in salate sau servita alaturi de fructe precum struguri si smochine. Vinurile recomandate pentru a fi servite alaturi de acest sortiment de gorgonzola sunt cele rosii. Toate produsele Gorgonzola IGOR sunt recunoscute de maestrii bucatari din intreaga lume, fiind apreciate in combinatii cu legume, paste, risotto, pizza, fripturi de vita si pui.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post