Supa aveam pentru ca am luat resturi de pui (aripi si carcasa pieptului) pe care le-am fiert cu cartofi si morcov si cutiuta cu mirodenii (boabe de pi
Supa aveam pentru ca am luat resturi de pui (aripi si carcasa pieptului) pe care le-am fiert cu cartofi si morcov si cutiuta cu mirodenii (boabe de piper si cuisoare).
Ceapa se calese in 2 linguri de ulei.
Am pus 3 pumni de orez peste ceapa, cand a fost calita si am lasat sa se prajeasca.
Am adaugat un polonic de supa si am lasat ss fiarba.
Cand este absorbit se adauga altul (polonic). Si am lasat sa fiarba.
Dovlecelul l-am taiat felii si l-am pus peste orez.
Am gustat bobul si cand era aproape gata am aruncat crevetii care evident erau fierti.
Am stins focul si am pus o feliuta de unt cu usturoi.
Pofta buna!
Reteta Risotto cu dovlecel si creveti a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro
Alta reteta cu creveti gasiti aici Curry cu creveti
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce