Pui tandoori cu curry de legume este o specialitate indiana foarte indragita. Secretul acestei retete cu pui sunt condimentele.
Pui tandoori cu curry de legume este o specialitate indiana foarte indragita. Secretul acestei retete cu pui sunt condimentele.
Inainte de a va apuca de orice, porniti cuptorul. Apoi bucatile spalate de pui le uscati bine si le puneti intr-un castron cu zeama de lamaie.Le ungeti apoi bine cu pudra tandoori si sare dupa care puneti peste iaurt.
Asezati bucatile de pui intr-o tava unsa si dati 20 de minute la cuptor.
Pentru curry se curata si se taie bucatele morcovul,prazul si ceapa. Puneti apoi ecapa la calit. Cand incepe sa se rumeneasca puneti usturoiul si ghimbirul si se prajesc 2 minute, amestecand continuu. Puneti apoi morcovul, mazarea si prazul, boiaua iute, turmericul, chimenul, coriandrul, boiaua dulce, si se prajesc toate la foc mic 3 minute. Se adauga orezul spalat si scurs in prealabil. Adaugam supa de legume, sucul de lamaie si nuca de cocos. Se da in cateva clocote, apoi punem vasul la cuptor pana cand orezul absoarbe toata zeama.
Pui tandoori cu curry de legume se serveste cald alaturi de bucatele din piept de pui.
Pentru aceasta reteta mi-ar fi de folos:Cratita marca Calve, de la KitchenShop.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post