Pilaf pentru friptura de miel

Adauga untul intr-o oala, pune ceapa si acopera pana se caleste usor. Se indeparteaza capacul, se adauga orezul si se lasa 1-2 minute, dupa care se ad

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o lingura de unt
  • o ceapa medie
  • injumatatita
  • apoi taiata julienne
  • 140 g orez basmati
  • clatit bine in apa rece
  • 500 ml supa de pui sau de miel

Mod de preparare

Adauga untul intr-o oala, pune ceapa si acopera pana se caleste usor.

Se indeparteaza capacul, se adauga orezul si se lasa 1-2 minute, dupa care se adauga supa si se asezoneaza. Se amesteca, se acopera si se lasa sa se inabusa aprox. 20 de minute.

Trebuie sa fie moale si untos, iar ceapa sa se topeasca in gura.
Se serveste alaturi de miel.

Alte retete de Paste

Friptura de miel coroana

Drob de miel special

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors