Pilaf de primavara

Pilaful de primavara poate fi servit si simplu. Are in el o multime de verdeturi si legume de sezon, de aici si numele de pilaf de primavara :).

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - carne de pui (da
  • eu am avut de tara
  • nimic nu se compara la gust ca puiul de tara!)
  • - ceapa verde
  • - morcov
  • - loboda rosie (am constatat ca n-a fost nevoie de toata legatura
  • asa ca am pus doar o mana)
  • - orez
  • - spanac proaspat
  • - sare si 2 felii de lamaie

Mod de preparare

Am pus puiul la fiert separat, pentru ca nu stiam cat dureaza sa se fiarba. Am vazut apoi ca a fost cocosel tanar (de-ala de cucurigeste mai, terminati cu prostiile ) si a fiert repede.

Intre timp am pus la fiert (cu zeama de la pui) ceapa, morcovul si orezul si le-am lasat la foc mic pana a inceput orezul sa se umfle.

Am adaugat spanacul si loboda tocate marunt.

Evident ca am tot adaugat zeama de la carnea de pui, ca altfel puteam sa-l arunc la gunoi. Am pus si carnea de pui, feliile de lamaie, am potrivit de sare si am mai lasat sa dea cateva clocote.

Dupa ce inchideti focul nu uitati sa scoateti feliile de lamaie ca sa nu se amarasca mancarea.


Serviti pilaful de primavara cu carnea de pui.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors