Pilaful cu rosii cherry si spanac este delicios. Pentru a prepara aceasta mancare cu orez aveti nevoie si de spanac, rosii cherry, pulpe de pui si condimente.
Pilaful cu rosii cherry si spanac este delicios. Pentru a prepara aceasta mancare cu orez se spală orezul şi se pune la călit în puţin ulei. Apoi se pune apă şi se dă la fiert la foc foarte foarte mic. După vreo 15 minute am adăugat spanacul tocat, roşiile cherry şi delikatul. Se lasă la fiert la foc foarte, foarte mic, încă vreo 20 minute.
În timpul ăsta am încropit o mică friptură de pui. Adică: am pus într-un vas yenna pulpele de pui peste care am turnat o cană de vin, câţiva stropi de ulei de măsline, rozmarin, tarhon şi delikat. Am dat totul la cuptor cam 20 de minute.
Totul a fost delicios, alături de nişte castraveţi muraţi.
Poftă bună!
Pilaful cu rosii cherry si spanac se serveste alaturi de niste castraveti murati.
Sursa acestei retete este blogul culinar alice-albinutza.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post