Pentru pilaf cu ciuperci si cascaval ciupercile proaspete se spala si se taie lame. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru pilaf cu ciuperci si cascaval ciupercile proaspete se spala si se taie lame. (Ciupercile conservate se spala sub jet de apa rece si se taie lame). Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati si se separa. Ceapa se inabusa in 75 g unt, se adauga ciupercile si se continua inabusirea. Se adauga orez, 750 ml supa de oase, sare si se fierb cca 5-10 minute. Se introduc la cuptor intr-un vas acoperit cca 10-12 minute.
Pilaful cu ciuperci si cascaval se serveste cald, cu unt topit deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post