O mancare clasica si gustoasa.
Am portionat carnea si am spalat-o. Morcovul si ceapa le-am curatat si spalat. Am pus carnea impreuna cu legumele (inclusiv ardeiul congelat) si un praf de sare in oala sub presiune.
Am turnat aproximativ 1,5 l apa si le-am fiert 25 de minute. Cand au fiert le-am scos, am inlaturat ceapa iar morcovul l-am taiat cubulete. Am incins uleiul intr-o cratita si am calit orezul spalat si scurs.
L-am calit 2-3minute pana bobul a devenit translucid, apoi am adaugat 4 cani de supa in care a fiert carnea.
Am lasat sa clocoteasca si am dat cratita la cuptor la foc mediu.
Din cand in cand am amestecat usor. Dupa 20-25 de minute am adaugat carnea si morcovul taiat cubulete si am condimentat cu sare si piper.
Am mai lasat pana a scazut toata supa si bobul de orez s-a fiert . La sfarsit am presarat patrunjel.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post