Piept de pui cu orez si curry un deliciu indian adaptat la gustul tutror.
Acest deliciu indian piept de pui cu orez si curry se incepe cu fierberea orezului in apa cu sare apoise ia de pe foc si se lasa descoperit.
Ardeii grasi se taie fasii, prazul se taie rondele (inclusiv foile) si se calesc in putin ulei de masline, intr-o cratita/tigaie, pentru 5 minute.
Se taie pieptul de pui fasii si se pune si el in tigaie, se presara 2 lingurite de curry si ardeiul iute, se amesteca, se acopera cu un capac si se lasa cateva minute sa se inabuse. Se potriveste de sare si piper si se adauga si supa. Se lasa sa fiarba inca 10 minute, la foc mic.
Sosul cu piept de pui se serveste pe pat de orez si se orneaza cu fire de marar proaspat.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post