Morcovii, telina, patrunjelul, gogosarii, ceapa si rosiile se curata, se taie marunt si se pun intr-un vas, cu unt, pe foc mic. Se lasa sa se inmoaie
Morcovii, telina, patrunjelul, gogosarii, ceapa si rosiile se curata, se taie marunt si se pun intr-un vas, cu unt, pe foc mic. Se lasa sa se inmoaie bine si se amesteca din cand in cand. Separat se spala orezul, dupa care se pune peste legumele din vas. Se adauga 3 cesti mari cu apa, se potriveste de sare si piper si se introduce totul la cuptor. Optional se poate adauga si o lingura de vegeta deasupra.
Se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti
Placinta cu dovleac
Mancare de mazare
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios