Orez grecesc

Orezul grecesc este foarte delicios si se serveste cu souvlaki sau cu alte mancaruri de carne. Se pun toate ingredientele intr-o oala si se dau la foc.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cup orez cu bobul lung
  • 2 cup de apa
  • 1 cub de maggi pui
  • optional:
  • 1/2 lingurita menta
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1/4 lingurita usturoi pudra

Mod de preparare

Pentru orez grecesc se pun toate ingredientele intr-o oala si se dau la foc. De data asta optionalele nu le-am adaugat. Cand da in clocot se reduce focul la mic si se acopera cu un capac. Se mai tine 20 de minute dupa care se opreste focul si se mai tine deoparte 10 minute


Orezul grecesc se serveste cu souvlaki.

Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors