Orez cu tomate

Se spala orezul si se caleste in unt pana se ingalbeneste usor. Se adauga putina apa calda sau supa de zarzavat, se pune sare, se lasa sa scada bine,

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g orez
  • 50 g unt
  • sare
  • 3 linguri de bulion de rosii
  • 1 l supa de zarzavat
  • 200 g cascaval sau parmezan

Mod de preparare

Se spala orezul si se caleste in unt pana se ingalbeneste usor. Se adauga putina apa calda sau supa de zarzavat, se pune sare, se lasa sa scada bine, dupa care se umple vasul cu reutul de supa si se lasa sa fiarba.

Bulionul se adauga la jumatatea timpului de fierbere.

Cand este gata, orezul se acopera cu cascaval sau parmezan ras si se serveste imediat.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Sufleu de spanac

Pilaf de pui

Ciorba de primavara

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors