Se spala si se pune la fiert orezul, in apa calda cu sare. Se lasa sa fiarba la foc mic sau la cuptor, apoi se strecoara, se amesteca cu unt si se pun
Se spala si se pune la fiert orezul, in apa calda cu sare. Se lasa sa fiarba la foc mic sau la cuptor, apoi se strecoara, se amesteca cu unt si se pune intr-un vas udat cu apa rece.
Se prepara piureul de spanac. Se aranjeaza orezul in forma de coroana pe un platou iar in mijloc se pune piureul de spanac. Se prepara ochiuri din oua si se asaza pe spanac. Peste ochiuri se presara sare si piper.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti
Placinta cu dovleac
Ciulama de ciuperci cu mamaliga
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios