Se pune cana de orez cu 3 cani de apa la fiert, la foc mic cu vegeta si se invarte din cand in cand sa nu se prinda. Se taie ceapa foarte marunt si se
Se pune cana de orez cu 3 cani de apa la fiert, la foc mic cu vegeta si se invarte din cand in cand sa nu se prinda. Se taie ceapa foarte marunt si se caleste pana devine aurie si se "micsoreaza". Intre timp, se dau morcovii pe razatoare si se taie ardeiul, mararul si patrunjelul foarte marunt. Dupa ce s-a calit bine ceapa, se pun ardeiul, morcovii, patrunjelul si mararul deasupra si se mai lasa cam 10-15 minute, acoperite, pana se patrund bine. Se poate pune si patrunjel sau marar uscat. Dupa ce s-a umflat orezul, se scurge de apa (daca e cazul), se amesteca tot, se mai adauga 1/4 pahar de supa de carne si se mai lasa inca 5 minute la foc mic. Se potriveste de sare, piper dupa gust.
Se serveste ca garnitura cu ficatei de pui prajiti sau carne de pui.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios