Orezul se amesteca cu ulei, se adauga apa si se introduce in cuptor. Ciupercile se taia felii si se pun cu unt intr-un vas, impreuna cu ceapa tocata s
Orezul se amesteca cu ulei, se adauga apa si se introduce in cuptor. Ciupercile se taia felii si se pun cu unt intr-un vas, impreuna cu ceapa tocata si se fierb, pana scade apa lasata de ciuperci si incep sa se rumeneasca. Cand orezul este gata fiert, se amesteca cu ciupercile, se aranjeaza pe un platou adanc, in forma de coroana iar deasupra se rade cascaval.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Zacusca de ciuperci
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta
Mancare de mazare
Reteta simpla si delicioasa de Piftie de porc Nu puteam lasa sarbatorile sa treaca fara sa avem pe masa si cateva portii de...
Reteta simpla si delicioasa de Piftie de porcReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce