Ceapa se toaca marunt si se pune cu untul intr-un vas, pe foc, sa se caleasca bine. Se adaug apoi orezul si se amesteca tot timpul pana incepe a se ru
Ceapa se toaca marunt si se pune cu untul intr-un vas, pe foc, sa se caleasca bine. Se adaug apoi orezul si se amesteca tot timpul pana incepe a se rumeni. Se toarna apa, se adauga sare si se introduce in cuptor. Cand este gata se presara cascaval sau parmezan ras.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Mancare chinezeasca cu pui, orez si ciuperci
Pilaf de orez cu pui
Garnitura de orez si mazare
Văzusem această rețetă la Merișor și mi-a făcut cu ochiul. A ieșit o rețetă delicioasă pe care v-o recomand cu drag.
Desert prajitura cu branza si crumbleIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala