Orez calit cu hrean

Se toaca ceapa marunt iar apoi se pune la calit in unt. Cand s-a aurit, se adauga orezul si se amesteca totul bine. Se toarna peste orez si ceapa supa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceasca orez
  • 1 ceapa
  • 3 cesti supa de legume
  • sos de rosii sau 1 hrean
  • sare
  • 50 gr unt

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt iar apoi se pune la calit in unt. Cand s-a aurit, se adauga orezul si se amesteca totul bine. Se toarna peste orez si ceapa supa de legume si se introduce vasul in cuptorul incalzit. Se lasa acolo sa fiarba pana scade compozitia.
Se serveste cu hrean ras deasupra, cu sos de rosii sau cu branza rasa.

Alte retete:

Conopida la cuptor cu bacon

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Paste delicioase - Rețeta simplă cu doar 6 ingrediente

Astăzi vă prezentăm o rețetă ultra rapidă și delicioasă de paste cu roșii cherry, usturoi, parmezan și busuioc. Un...

Paste delicioase - Rețeta simplă cu doar 6 ingrediente
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce