Se toaca ceapa marunt iar apoi se pune la calit in unt. Cand s-a aurit, se adauga orezul si se amesteca totul bine. Se toarna peste orez si ceapa supa
Se toaca ceapa marunt iar apoi se pune la calit in unt. Cand s-a aurit, se adauga orezul si se amesteca totul bine. Se toarna peste orez si ceapa supa de legume si se introduce vasul in cuptorul incalzit. Se lasa acolo sa fiarba pana scade compozitia.
Se serveste cu hrean ras deasupra, cu sos de rosii sau cu branza rasa.
Alte retete:
Conopida la cuptor cu bacon
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta
Astăzi vă prezentăm o rețetă ultra rapidă și delicioasă de paste cu roșii cherry, usturoi, parmezan și busuioc. Un...
Paste delicioase - Rețeta simplă cu doar 6 ingredienteReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce