Orezul impreuna cu ceapa maruntita se pun la rumenit in 50 gr unt. Separat se pun in alt vas si ciupercile la calit. Se amesteca apoi ceapa cu orezul
Orezul impreuna cu ceapa maruntita se pun la rumenit in 50 gr unt. Separat se pun in alt vas si ciupercile la calit. Se amesteca apoi ceapa cu orezul si ciupercile, se adauga piperul alb si jambonul taiat foarte marunt. Se toarna supa de legume peste acest amestec si se sareaza. Se introduce totul la cuptor sa fiarba. Mancarea este gata atunci cand supa a scazut.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Ciulama de ciuperci
Ciuperci umplute
Placinta cu dovleac
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios