Se amesteca orezul cu ceapa, morcovii, ciupercile si rosiile, toate legumele taiate dupa preferinte. Se adauga o parte de supa peste legume si orez,
Se amesteca orezul cu ceapa, morcovii, ciupercile si rosiile, toate legumele taiate dupa preferinte. Se adauga o parte de supa peste legume si orez, se adauga putin ulei de masline, patrunjel tocat si se amesteca toate bine. Se pune orezul intr-o tava. Restul de supa se amesteca cu sare, boia, piper, condimente pentru pui, si se toarna peste aripioare. Se pun aripioarele cu tot cu supa peste orezul din tava. Se dau la cuptor 1 ora si un pic. Trebuie verificat orezul din cand in cand.
Se serveste cald cu salata sau cu muraturi asortate.
Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post