Zucchini pane

Zucchini (cca 600g) se spala si se taie in doua. Daca semintele sunt dezvoltate, se scot cu o lingurita, se taie felii de 0,5 pe latime. Se curata ap

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g zucchini
  • faina
  • 3 oua
  • ulei
  • sare
  • boia
  • pesmet

Mod de preparare

Zucchini (cca 600g) se spala si se taie in doua. Daca semintele sunt dezvoltate, se scot cu o lingurita, se taie felii de 0,5 pe latime. Se curata apoi de coaja.

Se bat 3 oua intregi, feliile de zucchini se tavalesc mai intai prin faina, apoi prin ou si la urma, in pesmet.

Se rumenesc pe ambele parti in ulei abundent si fierbinte, pe foc potrivit.

Amatorii de gusturi unguresti pot pregati zucchini, dupa curatarea semintelor, taiat felii, tavalit in amestec de faina cu boia de ardei si prajit ca atare.

Inainte de prajire, in ulei abundent si infierbantat, se scutura de faina de prisos.

Se da un praf de sare si se serveste ca garnitura.

Pofta buna!

Alte retete recomandate

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala