Zucchini cu rozmarin

Dovleceii se spala bine si se taie cu coaja cu tot in bucati de 3 - 4 cm, apoi se taie felii. Se pun in unt, se presara marinul, se adauga vinul, se c

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 120 zucchini
  • 60 g unt
  • 10 g marin uscat
  • 10 ml vin alb
  • sare

Mod de preparare

Dovleceii se spala bine si se taie cu coaja cu tot in bucati de 3 - 4 cm, apoi se taie felii. Se pun in unt, se presara marinul, se adauga vinul, se condimenteaza cu sare.

Se calesc sub capac 5 – 6 minute, se scoate capacul si se continua fierberea pana scade lichidul.

Este o garnitura ideala pentru fripturile de pasare.
Este o reteta nu foarte greu de realizat :)

Alte retete

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu dovlecel si telemea de oaie

Am pregatit o omleta delicioasa cu leguma mea preferata dovlecelul. Pentru a reduce timpul am ras dovlecelul de seara si l-am...

Omleta cu dovlecel si telemea de oaie
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala