Se spala dovleceii sub jet de apa rece fara sa-i taiati sau sa ii curatati(daca sunt taiati pot absorbi apa),apoi se taie capetele si se taie pe lung
Se spala dovleceii sub jet de apa rece fara sa-i taiati sau sa ii curatati(daca sunt taiati pot absorbi apa),apoi se taie capetele si se taie pe lung in doua.Se scobesc cu ajutorul unui cutit cu varf ascutit.
Miezul se amesteca cu toate ingredientele de mai sus si se mixeaza pana rezulta o compozitie mai fluida:
Se umplu dovleceii se pudreaza cu parmezan, putin suc rosii si patrunjel si se aseaza intr-o tava in care se pune putin ulei si apa.
Se da la cuptor pt 45 minute la 180 grade.
Pofta buna!
Reteta Zucchine ripiene a fost propusa de Laura_A pe forum culinar.ro
Alte retete cu gasiti aici:
,
,
Iubesc aceste tarte si nu ma satur niciodata de ele. Imi place se le pregatesc sub diferite combinatii, sa jongles cu...
Tarta cu piept de pui, ciuperci si porumb