Vinetele se taie in rondele de 1 cm si se mai taie odata in jumate dar nu pana la capat, dupa care se pun de-oaprte sa lase apa. Dupa care se codime
Vinetele se taie in rondele de 1 cm si se mai taie odata in jumate dar nu pana la capat, dupa care se pun de-oaprte sa lase apa.
Dupa care se codimenteaza carnea si se umplu buzunarasele de vanata cu ea. Atentie!Este pur si simpu carne tocata si condimentata.
Se dau pachetelele prin faina si ou si se prajesc in ulei pana capata culoarea aurie.
Se aranjeaza in tava, se toarna rosiile peste ele, in asa fel incat sa le acopere cam 3/4 si dau in cuptor pentru aproximativ 30 de min.
Dupa ce a scazut cam o jumatate de lichid, se acopera cu folie de aluminiu si se mai lasa pentru inca 20 de minute la foc mic. Se servesc cu orez fiert sau cu piure de cartofi.
Pofta buna!
Reteta Vinete umplute, reteta irakiana a fost propusa de lady_butterfly pe forum culinar.ro
Alte retete cu vinete gasiti aici:
vinete maioneza
vinete umplute
vinete coapte
m-am inspirat de la Laura Adamache cu mici modificari in rest reteta este superba
Desert cozonac cu dovleacIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala