Pentru a prepara aceasta reteta de vinete umplute cu branza de burduf aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:vinete, branza de burduf, ardei, ceapa, rosii, patrunjel.
Vinetele se spala si se taie in doua pe lungime, dupa care se oparesc 5 minute. Li se scoate miezul, lasand o margine de aproximativ 1 cm. Ceapa tocata se caleste cu miezul vinetelor si cu ardeiul taiat cuburi. Dupa ce se raceste se adauga si branza, galbenusurile, albusurile batute spuma cu sare, rosiile si patrunjelul tocate.
Jumatatile de vinete umplute se aseaza in tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Se lasa 20 de minute la cuptor.
Se servesc calde.
Alte retete recomandate:
Plachie de vinete
Vinete cu spaghete
Salata de vinete
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post