Vinete umplute cu branza de burduf

Pentru a prepara aceasta reteta de vinete umplute cu branza de burduf aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:vinete, branza de burduf, ardei, ceapa, rosii, patrunjel.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 2 cepe
  • un ardei gras
  • 2-3 rosii
  • 100g branza de burduf
  • 3 oua
  • patrunjel
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Vinetele se spala si se taie in doua pe lungime, dupa care se oparesc 5 minute. Li se scoate miezul, lasand o margine de aproximativ 1 cm. Ceapa tocata se caleste cu miezul vinetelor si cu ardeiul taiat cuburi. Dupa ce se raceste se adauga si branza, galbenusurile, albusurile batute spuma cu sare, rosiile si patrunjelul tocate.

Jumatatile de vinete umplute se aseaza in tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Se lasa 20 de minute la cuptor.


Se servesc calde.

Alte retete recomandate:

Plachie de vinete

Vinete cu spaghete

Salata de vinete

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors