Vinetele se taie in doua pe lung si se prajesc in tigaie cu putin ulei cateva minute pe ambele parti. Se scot pe un prosop de bucatarie. Dupa ce s-au
Vinetele se taie in doua pe lung si se prajesc in tigaie cu putin ulei cateva minute pe ambele parti.
Se scot pe un prosop de bucatarie.
Dupa ce s-au racit vinetele se scoate cu grija mijlocul, astfel incat sa ramana pe margini cam o jumatate de centimetru sau poate un pic mai putin.
Vinetele, ardeiul si ceapa, toate taiate marunt se pun in tigaie sa se inmoaie putin. Dupa cateva minute am pus rosiile din conserva si condimentele si am lasat la foc mijlociu cu capac cam 10 minute. La sfarsit dupa ce am luat tigaia de pe foc am zdrobit cei 3 catei de usturoi.
Am umplut cu aceasta compozitie vinetele si am mai pus deasupra putina branza de burduf. Banuiesc ca puteti folosi si o alta branza dar sa fie o branza mai iute
Le-am copt cam 25 de minute la 200 de grade.
Le-am servit apoi cu orez simplu pentru ca erau condimentate ele in sine
Reteta Vinete umplute de post a fost propusa de CG
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Vă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...
Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa