Vinete umplute

1)se taie vinetele in doua si se pun in apa fierbinte si sarata ( eu le fierb cam 10 min la foc mic) 2) se scoate miezul de vinete cu grija si apoi s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • busuioc taiat
  • parmesan
  • 200g branza oaie razuita
  • 5 oua
  • sare piper
  • pentru 6 pers
  • 9 vinete mici
  • paine inmuiata si stoarsa ( aceeasi cantitate ca si vinetele)

Mod de preparare

1)se taie vinetele in doua si se pun in apa fierbinte si sarata ( eu le fierb cam 10 min la foc mic)

2) se scoate miezul de vinete cu grija si apoi se storc bine

3)se pune painea painea imuiata( aceeasi cantit. ca si vinetele zice reteta dar putem modifica totul in functie de numarul de persoane pentru care facem)

4)se amesteca cu busuiocul, branza , ouale , sarea , piperul

5) se amesteca bine si se umplu vinetele , apoi se coc in tigaie cu ulei de masline , de o parte si apoi de alta ( sa fie bine rumenite pe fata care ramane in sus
Cu un sos de rosii si orez.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide