Vinetele se taie in doua in lung si se sareaza. Partea indepartata se taie cubulete si se sareaza. Grasimea de porc se taie cubulete si se frige pana
Vinetele se taie in doua in lung si se sareaza. Partea indepartata se taie cubulete si se sareaza. Grasimea de porc se taie cubulete si se frige pana devine crocant. Se fierbe orezul. Se marunteste ceapa. Se curata rosiile si se maruntesc. Se curata ciupercile si se taie felii. Se adauga ciupercile, rosiile si cubulete de vinete la orez. Se condimenteaza compozitia cu orez si se distuie timp de 5 minute. Se adauga patrunjel dupa care compozitia se toarna in vinetele gaurite. Se aseaza vinetele intr-o tava si se toarna peste supa de carne. Se razuie cascaval deasupra si se pune la cuptor pana se rumeneste. Din restul ingredientelor si supa ramasa se prepara un sos.
Alte mancare retete
recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Dovlecei umpluti
"picnicul bucatarasilor" Cat mai este sezonul sparanghelului va invit sa incercati o tarta delicioasa!
Tarta cu sparanghelIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala