Vinete prajite

Se taie vinetele felii sau rondele, se sareaza si se lasa sa se scurga bine. Se trec, apoi, prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei bine incin

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 vinete
  • 2 linguri de faina
  • 250 ml ulei
  • 2 oua
  • 500 g pesmet
  • 1/2 lamaie
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Se taie vinetele felii sau rondele, se sareaza si se lasa sa se scurga bine.

Se trec, apoi, prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei bine incins.

Se servesc imediat, garnisite cu o felie de lamaie si presarate cu patrunjel, tocat marunt.
Se pot servi cu sos de rosii.

Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Salata de vinete cu maioneza

Vinete umplute cu carne

Vinete coapte

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors