Se taie vinetele rondele de un centimetru grosime. Se sareaza, se lasa la scurs, dupa care se trec prin faina si se prajesc in unt pe ambele parti.
Se taie vinetele rondele de un centimetru grosime.
Se sareaza, se lasa la scurs, dupa care se trec prin faina si se prajesc in unt pe ambele parti.
Din 50 g unt, faina si lapti se prepara un sos alb, in care se asaza feliile de vinete, una langa alta.
Peste fiecare felie se pune putin usturoi pisat, felie subtire de cascaval, putin unt si, deasupra, smantania.
Se lasa vasul 30 de minute in cuptorul incalzit in prealabil
Se servesc calde.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de vinete cu maioneza
Vinete umplute cu carne
Vinete coapte
Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc". Ma gandesc ca nu este asa de greu sa pregatiti ceva bun si aspectuos copiilor,...
Budinca bicoloraIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala