Vinete orientale

Se fierb vinetele. Se strecoara, se trec sub jet de apa rece, si se usuca bine, se taie in doua si se scobesc de miez. Acesta se amesteca cu patrunj

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 vinete mici
  • aluat de clatite
  • 1 legatura de patrunjel tocat marunt
  • 100 g cascaval ras
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb vinetele.

Se strecoara, se trec sub jet de apa rece, si se usuca bine, se taie in doua si se scobesc de miez.

Acesta se amesteca cu patrunjelul si cascavalul ras, adaugandu-se putina sare si piper.

Cu aceasta compozitie se umplu vinetele, dupa care se dau printr-un aluat de clatite consistent, prajesc in ulei bine incins.
Se servesc calde.

Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Salata de vinete cu maioneza

Vinete umplute cu carne

Vinete coapte

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors