Vinete de post

Se taie vinetele rondele, se presara cu sare si se lasa deoparte 10-15 minute. Apoi se storc si se sterg cu un servet curat, dupa care se prajesc in

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 vinete de marime potrivita
  • 500 g rosii
  • 3-4 ardei grasi
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel

Mod de preparare

Se taie vinetele rondele, se presara cu sare si se lasa

deoparte 10-15 minute.

Apoi se storc si se sterg cu un servet curat, dupa care se prajesc in ulei.

Intr-o cratita, se asaza un rand de vinete, unul de rosii, unul de ardei grasi, taiati rondele, putin usturoi si patrunjel tocat marunt.

Se repeta operatiunea pana la terminarea ingredientelor.

Separat se prepara un sos de rosii, care se toarna deasupra.

Se lasa vasul la cuptor circa 20 de minute.
Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Salata de vinete cu maioneza

Vinete umplute cu carne

Vinete coapte

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors