Vinete cu spanac

Taiem vinetele cuburi. Le punem intr-o strecuratoare, presaram sare si le lasam 30 de minute pana se scurg de apa. Le stergem si punem si putina fai

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 500g spanac spalat si curatat
  • 1 ardei iute
  • doua cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri faina
  • 50ml vin alb demisec
  • ulei de masline
  • sare si piper

Mod de preparare

Taiem vinetele cuburi.

Le punem intr-o strecuratoare, presaram sare si le lasam 30 de minute pana se scurg de apa.

Le stergem si punem si putina faina peste ele.

Tocam marunt ceapa, usutroiul si ardeiul.

Le calim si apoi adaugam vinetele si le lasam pana se rumenesc. Adaugam curry si frunzele de spanac .

Saram si piperam apoi amestecam bine.

Lasam pe foc 10 min.
Se poate servi cu parmezan.

Alte retete

Ciuperci umplute

Spanac

Ciorba de loboda

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide