Tocanita greceasca de legume(Turlu)

Se taie vinetele de-a lungul in feliute,la fel si ardeii. Se prajesc in ulei pana se rumenesc,se scot pe foi de hartie de bucatarie(sau servetele)sa a

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 vinete
  • 1kg ardei verzi lungi
  • rosii pentru sos
  • 1 ceapa
  • usturoi 4-5 catei
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie vinetele de-a lungul in feliute,la fel si ardeii. Se prajesc in ulei pana se rumenesc,se scot pe foi de hartie de bucatarie(sau servetele)sa absoarba surplusul de ulei. Intr-o cratita se caleste ceapa si usturoiul tocate nu foarte marunt,se adauga rosiile taiate in cuburi(sau bulion),sare,piper,vegeta dupa gust si se lasa pana se obtine sosul. Se adauga vinetele si ardeii prajiti si se lasa 3-4 minute,apoi se trage de pe foc.
In general calda, dar si rece este buna.Merge foarte bine branza cu acest fel de mancare.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors