Tocanita de vara

Tocanita de vara este o mancare usoara de legume, perfecta in zilele calde. Seamana cu un ghiveci de legume si poate fi usor adaptata si cu alte legume preferate.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 2 ardei
  • 2 dovlecei
  • 2 pulpe de pui
  • sare
  • piper
  • 2-3 catei de usturoi
  • alte legume - dupa preferinte
  • marar

Mod de preparare

Se pun pulpele de pui la fript in tigaie, fara ulei.

Dupa ce-si schimba culoarea se pun peste ele dovleceii, ardeii si rosiile taiate, se adauga o cana de apa si se lasa la fiert cca 30 min.

Spre final se pune usturoi taiat felii; se potriveste de sare si piper, se pune marar tocat si se mai lasa pe foc circa 5 minute.


Tocanita de vara se serveste cu mamaliga. Este o mancare usoara de vara.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Papricas de pui

Papricas de pui
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala