Tocanita de legume cu pulpe de pui

Se spala legumele, se curata coaja de la cartofi si vinete si se curata de seminte gogosarii. Intr-o tava, se pune untul sau margarina si se topeste l

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 buc. cartofi
  • 2 buc. vinete
  • 2 buc. gogosari rosii
  • 6 pulpe de pui inferioare
  • o legatura de patrunjel
  • 1/2 pachet margarina sau unt
  • sare
  • piper
  • vegeta

Mod de preparare

Se spala legumele, se curata coaja de la cartofi si vinete si se curata de seminte gogosarii. Intr-o tava, se pune untul sau margarina si se topeste la foc mic pe flacara de la aragaz timp de 1 minut, dupa care se pun cartofii taiati cubulete de marime medie, se adauga vinetele si gogosarii maruntite, patrunjelul tocat, sare, piper, vegeta dupa gust. Pulpele spalate, se cresteaza, se condimenteaza cu vegeta apoi se aseaza din loc in loc peste legume. Se toarna o cana cu apa peste tot continutul si se da la cuptor, la foc potrivit.Mancarea este gata cand pulpele sunt rumenite.
Se serveste calda cu gogosari murati.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Inima cu mousse ciocolata si visine

Un tort absolut minunat.Ador combinatia de ciocolata si visine!

Inima cu mousse ciocolata si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide