Tocanita de legume cu pulpe de pui

Se spala legumele, se curata coaja de la cartofi si vinete si se curata de seminte gogosarii. Intr-o tava, se pune untul sau margarina si se topeste l

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 buc. cartofi
  • 2 buc. vinete
  • 2 buc. gogosari rosii
  • 6 pulpe de pui inferioare
  • o legatura de patrunjel
  • 1/2 pachet margarina sau unt
  • sare
  • piper
  • vegeta

Mod de preparare

Se spala legumele, se curata coaja de la cartofi si vinete si se curata de seminte gogosarii. Intr-o tava, se pune untul sau margarina si se topeste la foc mic pe flacara de la aragaz timp de 1 minut, dupa care se pun cartofii taiati cubulete de marime medie, se adauga vinetele si gogosarii maruntite, patrunjelul tocat, sare, piper, vegeta dupa gust. Pulpele spalate, se cresteaza, se condimenteaza cu vegeta apoi se aseaza din loc in loc peste legume. Se toarna o cana cu apa peste tot continutul si se da la cuptor, la foc potrivit.Mancarea este gata cand pulpele sunt rumenite.
Se serveste calda cu gogosari murati.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post