Fasolea cu teaca galbena spalata si taiata in bucati de aprox. 1 cm se fierbe in apa cu putina sare. Impreuna cu cartofii noi taiati in cubulete marun
Fasolea cu teaca galbena spalata si taiata in bucati de aprox. 1 cm se fierbe in apa cu putina sare. Impreuna cu cartofii noi taiati in cubulete marunte. In apa se pun 2 catei de usturoi taiate marunt sau pasate. Cand fasolea e fiarta, se adauga putina prajeala, dar prajeala va fi diluata cu lapte in loc de apa. Ii dam un clocot, o tragem de pe foc, apoi amestecam aprox. jumatate de smantana cu lapte pe car o adaugam la tocanita, amestecand continu.
Este o reteta simpla si gustoasa
Alte retete cu fasole
Fasole batuta
Supa de fasole cu ciolan
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post