Tocanita cu mazare si gulii

Tocanita cu mazare si gulii este o mancare plina de legume si delicioasa. Ingredientele pentru reteta sunt: mazare, morcovi, gulii, ulei, unt.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg mazare
  • 300 g morcovi
  • 300 g gulii
  • 3 linguri ulei sau unt
  • 2 linguri rase de faina
  • 250 ml lapte
  • zahar
  • patrunjel

Mod de preparare

Tocanita cu mazare si gulii se prepara astfel: se curata morcovii si gulia si se taie cubulete. Peste se pune mazarea. Pregatim o tigaie in care punem ulei la incins si pe rand dai drumul la morcovi si gulii. Le lasam sa se caleasca apoi se pune mazarea si se lasa sa se imbine aromele. Se poate completa cu apa, daca e nevoie. Mai ramane grasimea, presaram faina, patrunjelul si dam un clocot.


Alte retete culinare recomandate:

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors