Tocanita cu ceapa

Se curata ceapa si se taie pestisor,se caleste pana ce devine sticlos, condimentele, ardeiul gras, rosiile, usturoiul si punem si apa sa se fiarba. C

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cepe mari
  • 1/2 dl ulei
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 rosii
  • 1 bucatica usturoi
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • boia dulce
  • 1 lingurita faina

Mod de preparare

Se curata ceapa si se taie pestisor,se caleste pana ce devine sticlos, condimentele, ardeiul gras, rosiile, usturoiul si punem si apa sa se fiarba.

Cand se inmoaie ceapa, dizolvam faina cu putina apa si adaugam la ceapa, mai lasam cateva momente si e gata.

Se poate servi cu orice garnitura: oraz, cartofi, paste.

Mie-mi place cu mamaliguta.
Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors