Tocanita

Se fierbe soia in 2l apa pt 30min, apoi se storc. Ceapa taiata pestisor se caleste in putin ulei si se adauga cuburile de soia.se adauga apa si se las

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o punga de soia cuburi
  • un cartof mai mare
  • doua rosii
  • o ceapa
  • sare de lamaie
  • sare
  • piper
  • vegeta

Mod de preparare

Se fierbe soia in 2l apa pt 30min, apoi se storc. Ceapa taiata pestisor se caleste in putin ulei si se adauga cuburile de soia.se adauga apa si se lasa sa fiarba 5-10 min. Rosiile decojite(se pune pt 5-10min in apa la fiert,si se decojesc usor) se taie cubulete si se adauga peste tocana. Apa se adauga preferential cat de scazuta o doriti sa fie mancarea. La sfarsit de adauga cartoful taiat cubulete si se condimenteaza totul bine. Daca doriti un pic mai acrisor adaugati un varf de cutit de sare de lamaie. Lasati sa fiarba 15-20min amestecand din cand in cand.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide